Terug

Volg Vandaag Inside

PSV lonkt naar laatste 32 in Europa League

PSV lonkt naar laatste 32 in Europa League

7 nov 2019, 15:16

Na enkele teleurstellende resultaten in de eredivisie hoopt PSV donderdag in de Europa League een succesje te boeken. De ploeg van trainer Mark van Bommel plaatst zich met een overwinning bij LASK Linz vroegtijdig voor de volgende ronde, met 32 deelnemende teams na de winterstop. De Eindhovense club moest twee weken geleden op eigen veld tegen de Oostenrijkse formatie genoegen nemen met 0-0. PSV is na drie van de zes groepsduels nog ongeslagen en leidt in poule D met zeven punten. LASK heeft er vier. Het duel in Linz begint om 18.55 uur.

AZ trapt in Kazachstan al om 16.50 uur af (Nederlandse tijd). De Alkmaarse ploeg won vorige maand in Den Haag met 6-0 van FC Astana. Indien AZ de return ook in winst omzet, komt overwinteren in Europa dichtbij. De ploeg van trainer Arne Slot staat in groep L op vijf punten, FC Astana is nog puntloos.

Trainer Dick Advocaat treedt om 21.00 uur met zijn nieuwe ploeg Feyenoord in De Kuip aan tegen Young Boys. In Zwitserland verloren de Rotterdammers met 2-0. Een zege voor Feyenoord is nodig om de kwalificatiekansen te vergroten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.