Terug

Volg Vandaag Inside

PSV langer zonder Gakpo

PSV langer zonder Gakpo

19 feb 2021, 19:28

Cody Gakpo komt voorlopig niet aan voetballen toe. De aanvaller van PSV was na een enkelblessure op de weg terug, maar hij heeft een terugslag gekregen. Gakpo kan sowieso de komende weken nog niet spelen, meldt PSV.

Gakpo liep de blessure ruim een maand geleden op tijdens de door PSV met 5-3 gewonnen uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam in de Eredivisie. Op het kunstgras lag toen de nodige sneeuw.

Na de terugslag op de training, onderging Gakpo een MRI-scan. Daarop was een reactie in zijn enkel zichtbaar. "Cody volgt de komende weken een individuele training en werkt zo aan zijn herstel. Op die manier proberen we de blessure in zijn enkel te genezen, als dit niet baat volgt een operatie", meldt trainer Roger Schmidt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.