Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV laat oog vallen op aanvaller van Manchester United'

'PSV laat oog vallen op aanvaller van Manchester United'

27 jan 2023, 21:12

Na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke wil PSV naar verluidt nog zakendoen op de transfermarkt. Zo zou de club uit Eindhoven zijn pijlen richten op een aanvaller van Manchester United.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Het zou gaan om de 20-jarige Anthony Elanga. De Zweedse aanvaller kan op weinig speeltijd rekenen onder trainer Erik ten Hag: in totaal stond hij namelijk maar zes minuten binnen de lijnen tijdens de League Cup-wedstrijd tegen Brentford. Daarin gaf hij wel één assist.

De transfer is echter nog allesbehalve een uitgemaakte zaak, aldus de Brabantse krant.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.