Terug

Volg Vandaag Inside

PSV komt op voor getroffen ondernemers in Eindhoven

PSV komt op voor getroffen ondernemers in Eindhoven

27 jan 2021, 15:58

PSV gaat zich inzetten om de door rellen getroffen ondernemers uit Eindhoven te helpen. Samen met Bavaria heeft de Eindhovense club bij het stadion een zogenoemde drive-thru ingericht. Daar kan iedereen op donderdagmiddag lege, glazen statiegeldflessen en -kratten inleveren.

Het statiegeld dat daarbij wordt ingezameld, wordt verdubbeld door Bavaria en komt volledig ten goede aan de getroffen ondernemers van de rellen van afgelopen dagen, aldus PSV.

Om te voldoen aan de veiligheidseisen worden de kratten door medewerkers van de drive-thru uit de achterbakken van de auto's gehaald.

"Ook wij hebben de afgelopen dagen met afschuw gekeken naar de beelden. PSV is niet alleen een voetbalclub, maar draagt ook een sociaal-maatschappelijke verantwoordelijkheid", aldus algemeen directeur Toon Gerbrands. "Daarom vinden we dat we horeca-eigenaren, winkeliers en retailers moeten helpen de schade te repareren. Samen met Bavaria komen we op voor onze stad."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.