Terug

Volg Vandaag Inside

PSV knokt zich terug van achterstand en behaalt derde zege op rij

PSV knokt zich terug van achterstand en behaalt derde zege op rij

23 feb 2020, 17:26

PSV heeft de stijgende lijn in de eredivisie zondag doorgezet. De Eindhovenaren speelden bij Vitesse geen goede wedstrijd, maar wonnen wel: 2-1. Voor PSV betekende het de derde achtereenvolgende zege. Eerder deze maand rekende het elftal van trainer Ernest Faber af met Willem II (3-0) en ADO Den Haag (3-0).

De Eindhovenaren houden door de zege in Arnhem aansluiting met AZ en Feyenoord, de nummers twee en drie. Zij wonnen dit weekeinde ook allebei. AZ heeft vijf punten voorsprong op PSV en Feyenoord één punt. AZ en Feyenoord speelden wel een duel minder dan PSV. Volgende week neemt PSV het in eigen stadion op tegen Feyenoord, terwijl AZ op bezoek moet bij koploper Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.