Terug

Volg Vandaag Inside

PSV kan na doelpuntrijke slotfase toch opgelucht ademhalen

PSV kan na doelpuntrijke slotfase toch opgelucht ademhalen

16 okt 2021, 22:56

PSV is in de Eredivisie ontsnapt aan puntenverlies tegen hekkensluiter PEC Zwolle. De ploeg van trainer Roger Schmidt keek tot aan de 84e minuut tegen een pijnlijke achterstand aan (0-1). Dankzij late treffers van André Ramalho, Cody Gakpo en Olivier Boscagli kwam de Brabantse club voor eigen publiek toch nog goed weg: 3-1.

Daishawn Redan maakte in de 3e minuut het openingsdoelpunt. Het rommelige en slordige PSV maakte nadien langdurig vergeefs jacht op de gelijkmaker. Ramalho brak de ban met een rake kopbal waarna Gakpo en Boscagli kort daarna doeltreffend uithaalden.

PSV bleef tweede op de ranglijst, met 1 punt minder dan koploper Ajax. PEC Zwolle staat op de laatste plaats met 1 punt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.