Terug

Volg Vandaag Inside

PSV is Romero opnieuw lange tijd kwijt

PSV is Romero opnieuw lange tijd kwijt

5 mrt 2019, 11:42

EINDHOVEN (ANP) - PSV beleeft nog weinig plezier aan Maximiliano Romero. De Argentijnse buitenspeler heeft een knieblessure opgelopen en komt voorlopig niet in actie.

De nu 20-jarige Romero kwam eind 2017 voor 10,5 miljoen euro over van Vélez Sarsfield. Hij liep in Nederland al snel een spierblessure op. Na daarvan te zijn hersteld kwam Romero dit seizoen, in de eerste competitiewedstrijd tegen FC Utrecht in augustus, als invaller in het veld. De jeugdspeler kreeg daarna te maken met een terugslag en volgde een aantal maanden een uitgestippeld programma om toe te werken naar volledige fitheid.

Romero deed in januari en februari mee aan het Zuid-Amerikaanse kampioenschap voor voetballers tot 20 jaar en verloor met Argentinië in de finale van Brazilië.

Twee weken terug, na dat kampioenschap, hervatte Romero de groepstraining bij PSV. In de wedstrijd tussen Jong PSV en Helmond Sport ging het vrijdag opnieuw mis voor hem.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.