Terug

Volg Vandaag Inside

PSV ergerde zich aan acties Ihattaren richting Ajax

PSV ergerde zich aan acties Ihattaren richting Ajax

3 mrt 2021, 13:55

Mohamed Ihattaren werd vanwege zijn gedrag buiten de selectie gelaten voor het duel van afgelopen zondag met Ajax. Ihattaren wordt 'ongeïnteresseerd en onprofessioneel gedrag' verweten, dat meldt Voetbal International.

De clubleiding van PSV ergerde zich onder meer aan het feit, dat de 19-jarige middenvelder zo openlijk op het internet met Ajax bezig was. Na de Europa League-uitschakeling van PSV feliciteerde Ihattaren op social media meerdere spelers van Ajax met het bereiken van de volgende ronde.

Volgens het medium begon Ihattaren met muiten nadat hij te horen kreeg niet direct te mogen spelen tegen Olympiakos. De lijst met onacceptabele incidenten is inmiddels volgens 'ingewijden' eindeloos. Ihattaren zou ongeoorloofd zaalvoetballen, ongezond eten, ongedisciplineerd trainen en meerdere regels negeren.

Roger Schmidt over waarom Mohamed Ihattaren ontbrak in de wedstrijdselectie van PSV.

Schmidt over Ihattaren: 'Donderdag was zijn houding volledig ...
2:21
Schmidt over Ihattaren: 'Donderdag was zijn houding volledig ...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.