Terug

Volg Vandaag Inside

PSV in winterstop naar Qatar

PSV in winterstop naar Qatar

14 dec 2018, 09:22

EINDHOVEN (ANP) - PSV gaat in de winterstop naar Qatar. De huidige koploper van de eredivisie verblijft van 4 tot en met 12 januari in Doha, de hoofdstad van het land dat in 2022 het WK huisvest. Trainer Mark van Bommel gaat zijn selectie daar voorbereiden op de tweede helft van het seizoen.

PSV speelt één oefenwedstrijd op het futuristische sportcomplex Aspire Academy, waar ook alle trainingen worden afgewerkt. Het is nog niet bekend tegen welke club de Eindhovenaren daar gaan spelen. PSV vloog vorig seizoen in de winterstop naar de Verenigde Staten, waar de Brabanders toen meededen aan het toernooi om de Florida Cup.

Dit keer doet Ajax mee aan het oefentoernooi in Florida. Feyenoord bereidt zich zoals gebruikelijk in de Spaanse kustplaats Marbella voor op het tweede deel van het voetbaljaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.