Terug

Volg Vandaag Inside

PSV in slotfase onderuit tegen AS Monaco

PSV in slotfase onderuit tegen AS Monaco

Europa League

21 okt 2021, 22:56

PSV heeft zichzelf in de Europa League in een lastige situatie gebracht. De Eindhovenaren verloren voor eigen publiek van AS Monaco, de huidige nummer 10 uit Frankrijk: 1-2. De eerste thuiswedstrijd in Groep B wist PSV vorige maand ook niet te winnen. Tegen Real Sociedad werd het toen 2-2.

Oud-AZ'er Myron Boadu opende in de 19e minuut, met zijn eerste doelpunt voor AS Monaco, de score: 0-1. De gelijkmaker kwam na een uur spelen op naam van Cody Gakpo.

Gakpo viel kort na die treffer uit. Even voor de 1-1 liet ook Noni Madueke zich met een blessure vervangen. Het is voor trainer Roger Schmidt te hopen dat zijn twee aanvallers op tijd fit zijn voor de uitwedstrijd tegen koploper Ajax van zondag in de Eredivisie.

PSV viel in de slotfase aan, maar het was juist Monaco dat toesloeg in een counter. Invaller Sofiane Diop scoorde in de 89e minuut: 1-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.