Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-icoon Romario spreekt nog klein beetje Nederlands: 'Beetje moe en appelmoes'

PSV-icoon Romario spreekt nog klein beetje Nederlands: 'Beetje moe en appelmoes'

12 nov 2022, 19:38

PSV-legende Romario is momenteel in Nederland omdat zijn voetafdrukken in de Walk of Fame van de Eindhovenaren komen. De Braziliaan kan zich nog veel herinneren uit zijn tijd bij PSV, zo ook de Nederlandse taal.

ESPN-verslaggever Milan van Dongen vraagt de legendarische spits welke Nederlandse zinnen hij nog kent. "Beetje moe en appelmoes", zegt Romario. "Maar ik spreek veel liever Portugees", besluit de Braziliaan lachend.

Romario wordt gezien als een van de beste Braziliaanse spitsen ooit. De aanvaller kwam in totaal 148 keer uit voor PSV en scoorde daarin maar liefst 128 keer. Verder speelde Romario onder andere nog voor Barcelona en Valencia.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.