Terug

Volg Vandaag Inside

PSV werkt nog steeds aan terugkeer Luuk de Jong

PSV werkt nog steeds aan terugkeer Luuk de Jong

1 juli 2022, 16:00

PSV houdt hoop dat Luuk de Jong deze transferperiode terugkeert in Eindhoven. Daarbij is de club wel afhankelijk van Sevilla, de huidige werkgever van de spits. De Spanjaarden zullen in de richting van PSV moeten bewegen, zei Marcel Brands, die als algemeen directeur is teruggekeerd bij PSV.

'Natuurlijk willen we De Jong', aldus Brands. 'Maar we hebben wel de nodige afwegingen te maken. De afschrijvingen op De Jong zullen hoog zijn en normaal gesproken zit er verder geen restwaarde meer op hem. Wat is voor ons verantwoord? Luuk brengt natuurlijk veel extra’s mee. Naast doelpunten zorgt hij voor volwassenheid in de selectie en heb je direct een echte leider in huis. We willen natuurlijk een heel goede as hebben, daar hoort een goede spits bij. Dus kijken we juist bij De Jong ook naar die extra zaken. Kan hij bijvoorbeeld Madueke of Cody Gakpo nog beter maken?'

De 31-jarige De Jong voetbalde van 2014 tot 2019 voor PSV en behaalde met de Brabanders drie keer de landstitel. Bij de Spaanse club Sevilla heeft De Jong nog een contract tot 2023. Afgelopen seizoen speelde de spits op huurbasis voor FC Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.