Terug

Volg Vandaag Inside

PSV hoopt tegen Inter op eerste punten

PSV hoopt tegen Inter op eerste punten

3 okt 2018, 06:00

EINDHOVEN (ANP) - PSV hoopt na woensdag in groep B van de Champions League van de nul punten af te zijn. Na de nederlaag van 4-0 bij FC Barcelona neemt het elftal van trainer Mark van Bommel het om 21.00 uur in het Philips Stadion op tegen Internazionale. De Italianen versloegen in hun openingsduel Tottenham Hotspur met 2-1.

PSV begint de wedstrijd tegen Inter, de club van verdediger Stefan de Vrij, met het nodige vertrouwen. In de eredivisie is de regerend landskampioen na zeven duels nog zonder puntenverlies. In Eindhoven is de gedachte bij veel mensen dat ook in de thuiswedstrijd tegen Inter wat mogelijk is. ,,Zo makkelijk is dat niet. We moeten wel realistisch blijven'', aldus Van Bommel, die weinig reden heeft om zijn basiselftal van de laatste weken aan te passen.

Na de thuiswedstrijd tegen Inter speelt PSV over drie weken weer in eigen stadion, dan tegen Tottenham Hotspur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.