Terug

Volg Vandaag Inside

PSV hoopt op stunt op Wembley

PSV hoopt op stunt op Wembley

6 nov 2018, 05:58

LONDEN (ANP) - PSV heeft dinsdag tegen Tottenham Hotspur een stunt nodig om mee te blijven doen in groep B van de Champions League. De Eindhovenaren wachten na drie speelronden nog op de eerste overwinning. Tottenham Hotspur, dat twee weken terug gelijkspeelde in het Philips-stadion, heeft net als PSV pas één punt.

PSV had in de thuiswedstrijd tegen Tottenham weinig in te brengen, maar pakte in de slotfase toch nog een punt. Luuk de Jong zorgde in de 87e minuut voor de 2-2. Tottenham stond toen met tien man op het veld na een rode kaart voor doelman Hugo Lloris. Oud-international Michel Vorm neemt dinsdag op Wembley de plaats van de geschorste Fransman in. Trainer Mauricio Pochettino kan tegen PSV ook niet beschikken over de geblesseerde spelers Mousa Dembélé, Eric Dier en Victor Wanyama. Jan Vertonghen en Danny Rose zijn al langer niet inzetbaar.

PSV-trainer Mark van Bommel heeft de beschikking over een fitte selectie.

Tottenham en PSV beginnen om 21.00 uur aan hun wedstrijd. Internazionale (tweede met zes punten) en FC Barcelona (koploper met negen punten) starten in Milaan op hetzelfde tijdstip.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.