Terug

Volg Vandaag Inside

PSV hoopt op Behich en middenvelder

PSV hoopt op Behich en middenvelder

29 aug 2018, 20:38

EINDHOVEN (ANP) - PSV hoopt nog steeds op de komst van Aziz Behich. Volgens algemeen directeur Toon Gebrands is de club uit Eindhoven nog steeds in gesprek met de Australische linksback en zijn huidige club Bursaspor.

Behich werd woensdag op sociale media al door één van zijn ploeggenoten bij de Turkse ploeg uitgezwaaid. Volgens Gerbrands is dat echter voorbarig en ligt er nog geen akkoord.

Trainer Mark van Bommel kent Behich van zijn periode als assistent-bondscoach bij Australië. Als het tot een transfer komt dan staat Behich voorlopig lager in de pikorde dan José Angelino, op dit moment de eerste linksback van de kampioen uit Eindhoven.

PSV hoopt voor komende weekeinde, als de transfermarkt weer op slot gaat, ook nog een middenvelder aan te trekken. Die zoektocht wordt waarschijnlijk een stuk eenvoudig als de club zich woensdagavond ten koste van BATE Borisov voor de groepsfase van de Champions League plaatst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.