Terug

Volg Vandaag Inside

PSV hoeft Advocaat niet te bellen

PSV hoeft Advocaat niet te bellen

7 feb 2020, 17:12

PSV hoeft in de zoektocht naar een nieuwe trainer Dick Advocaat niet te bellen. "Ik heb gezegd dat Feyenoord mijn laatste club is. Er zitten er weer een paar te lachen, maar dat is zo" , zei de 72-jarige Hagenaar vrijdag. Advocaat heeft een contract tot het einde van dit seizoen en de kans is aanwezig dat hij ook komend seizoen trainer van Feyenoord is.

Advocaat was van 1994 tot 1998 en van 2012 tot 2013 coach bij PSV. De huidige chaos bij de Eindhovense club doet Advocaat wel een beetje pijn. "Het is heel vervelend, maar daar moet je ook doorheen. Ze moeten het oplossen en het wordt ook opgelost. Dat soort zaken zijn vervelend, maar het schijnt erbij te horen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.