Terug

Volg Vandaag Inside

PSV herstelt zich met zege op Twente van nederlaag in De Kuip

PSV herstelt zich met zege op Twente van nederlaag in De Kuip

6 feb 2021, 19:20

PSV heeft in de Eredivisie de achterstand op Ajax tot 4 punten verkleind. De Eindhovenaren wonnen de thuiswedstrijd tegen FC Twente met 3-0. Ajax komt dit weekeinde vanwege de verwachte sneeuwval niet in actie.

PSV, dat zondag nog met 3-1 in De Kuip van Feyenoord verloor, mocht Donyell Malen dankbaar zijn. De spits opende na een half uur spelen de score. In de beginfase van de tweede helft nam hij ook de derde treffer voor zijn rekening. Bij de 2-0 van Eran Zahavi stond Malen aan de basis met een goede dieptepass op Denzel Dumfries.

FC Twente beëindigde het duel met tien man na een directe rode kaart voor middenvelder Luka Ilic in de 75e minuut. Even later kreeg Malen nog een grote kans op de 4-0, maar doelman Joël Drommel redde knap.

PSV vervolgt de drukke maand februari woensdag met de kwartfinale van de KNVB-beker tegen Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.