Terug

Volg Vandaag Inside

PSV helpt Afellay met herstel

PSV helpt Afellay met herstel

7 mrt 2019, 10:49

EINDHOVEN (ANP) - Ibrahim Afellay keert terug bij PSV. De 32-jarige Utrechter krijgt bij de club waar hij doorbrak de kans om te revalideren. Afellay zit zonder club, sinds hij begin dit jaar in Engeland zijn contract bij Stoke City liet ontbinden.

Vanwege meerdere zware knieblessures kwam Afellay de afgelopen jaren amper aan voetballen toe. De 53-voudig international van Oranje gaat nu onder begeleiding van een fysiotherapeut van PSV op De Herdgang verder werken aan zijn herstel.

,,Ibrahim is hier opgegroeid en doorgebroken. Daarna werd hij een bepalende speler in diverse kampioensploegen'', zegt technisch manager John de Jong. ,,Het is voor ons niet meer dan logisch dat we hem helpen waar mogelijk. Het belang van Afellay staat vooralsnog bovenaan. We hebben nu afspraken gemaakt over individuele begeleiding door de fysieke staf van de jeugdafdeling van PSV. Als de volgende fase aanbreekt, gaan we kijken hoe we dat invullen." Afellay werd in 2005, 2006, 2007 en 2008 kampioen met PSV. In 2011 won hij met FC Barcelona de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.