Terug

Volg Vandaag Inside

Johan spreekt van schande: ‘Ze hebben hem kapotgemaakt bij PSV’

31 mrt 2022, 13:41

Johan Derksen vindt dat PSV schandalig is omgegaan met Mark van Bommel. De oefenmeester werd in 2019 ontslagen door de directie van de Eindhovenaren, vanwege teleurstellende resultaten. 

‘Degenen die Van Bommel aangesteld hebben, hebben hem niet begeleid. Die hebben de oren laten hangen naar de klachten over Van Bommel, en hebben hem geliquideerd’, zegt Johan woensdag aan tafel bij Vandaag Inside, over de Limburgse trainer, die slechts twee van zijn laatste twaalf duels op de bank van PSV won.

Johan hoopt dat Ruud van Nistelrooij, die woensdag werd gepresenteerd als opvolger van Roger Schmidt, volgend seizoen wel op begeleiding kan rekenen. ‘Als je hem aanstelt als rookie, moet je hem ook een beetje begeleiden’, zegt de analist. ‘Ik vind Van Nistelrooij - met Fred Rutten als assistent-trainer - een uitstekende keuze. Ik had vertrouwen in Van Bommel, die hebben ze kapotgemaakt bij PSV, een schande, en ik heb ook heel veel vertrouwen in Van Nistelrooij. Dat kan écht een goede trainer worden.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.