Terug

Volg Vandaag Inside

PSV heeft keeper Zoet terug

PSV heeft keeper Zoet terug

18 okt 2019, 16:21

PSV kan zaterdag in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht weer rekenen op Jeroen Zoet. De keeper is hersteld van de blessure die hem de afgelopen weken aan de kant hield. Met Robbin Ruiter onder de lat won PSV in de Europa League bij Rosenborg en in de competitie van VVV-Venlo (twee keer 4-1). "Zoet kan tegen FC Utrecht in actie komen", zei trainer Mark van Bommel, die alleen de al langer geblesseerde spits Sam Lammers mist.

Talent Mohamed Ihattaren ontbrak in de laatste wedstrijd voor de interlandperiode tegen VVV omdat zijn vader vlak daarvoor was overleden. De 17-jarige aanvallende middenvelder is nu klaar om weer te voetballen. "Met Mo gaat het goed, heel goed zelfs", aldus Van Bommel. "Hij is goed opgevangen door de groep en het is knap hoe hij er als een jongen van 17 mee omgaat."

PSV heeft na negen competitieduels 23 punten, evenveel als Ajax dat op basis van het doelsaldo bovenaan staat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.