Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV heeft Guus Til binnen: middenvelder al medisch gekeurd in Eindhoven'

'PSV heeft Guus Til binnen: middenvelder al medisch gekeurd in Eindhoven'

3 juli 2022, 12:48

De transfer van Guus Til naar PSV is aanstaande. De middenvelder werd zondagmorgen al medisch gekeurd in Eindhoven. Dat meldt Rik Elfrink, journalist van het Eindhovens Dagblad.

PSV hoopt Til vast te leggen voor een aantal jaren in Eindhoven. De middenvelder staat nog onder contract bij Spartak Moskou en kan daarom een jaar op huurbasis naar PSV komen. 'Intentie bij PSV is echter een meerjarige deal met Til en Spartak staat ook open voor verkoop', schrijft Elfrink op Twitter.

Til speelde het afgelopen op huurbasis voor Feyenoord. De 24-jarige Til speelde 49 wedstrijden voor de Rotterdammers en kwam daarin tot 21 doelpunten en vijf assists kwam. Til heeft nog een contract tot medio 2024 bij Spartak Moskou, maar wil het liefst in de buurt spelen met het oog op het WK. Royal Antwerp FC was ook geïnteresseerd in Til.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.