Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV heeft eerste doelman van OGC Nice bijna binnen'

'PSV heeft eerste doelman van OGC Nice bijna binnen'

18 juni 2022, 22:43

PSV lijkt zich te gaan versterken met de Argentijnse goalie Walter Benítez. De doelman van OGC Nice komt transfervrij over vanuit Frankrijk, zo meldt Rik Elfrink van het Algemeen Dagblad.

De ploeggenoot van Nederlanders Calvin Stengs en Justin Kluivert aan de Cote d'Azur heeft inmiddels bijna een mondeling akkoord bereikt met PSV. In de komende dagen zal de Argentijn een beslissing nemen over zijn toekomst.

De 29-jarige keeper van Nice kwam afgelopen seizoen 36 keer uit voor de Fransen. In 2016 maakte Benítez de overstap van het Argentijnse Quilmes AC naar Nice. Na zes seizoenen is er een einde gekomen aan het Franse avontuur van de Zuid-Amerikaan. Een transfer naar Eindhoven lijkt de volgende stap te worden.

PSV wil na het vertrek van Yvon Mvogo zo snel mogelijk een nieuwe eerste keeper aantrekken. Doelmannen Hendrik van Crombrugge (Anderlecht), Jasper Cillessen (Valencia) en Bernd Leno (Arsenal) stonden ook op het verlanglijstje van de Eindhovenaren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.