Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV heeft beet: linksback Toni Lato op weg naar Eindhoven'

'PSV heeft beet: linksback Toni Lato op weg naar Eindhoven'

2 juli 2019, 18:00

PSV en Valencia hebben een akkoord bereikt over de transfer van Toni Lato, meldt Plaza Deportivo. PSV betaalt zo'n 5 miljoen euro voor de 21-jarige linksback. Valencia zou een terugkoopoptie van 10 miljoen euro hebben bedongen.

PSV is sinds het vertrek van Angeliño, Behich en Paal op zoek naar een nieuwe linksback. Toni Lato zou in het profiel passen van de Eindhovenaren. Als PSV en Lato zelf een overeenstemming bereikt hebben, zal hij zo spoedig mogelijk naar Nederland afreizen om medisch gekeurd te worden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.