Terug

Volg Vandaag Inside

PSV haalt wéér een keeper naar Eindhoven

PSV haalt wéér een keeper naar Eindhoven

22 sep 2020, 13:33

PSV heeft opnieuw een keeper aangetrokken. Het gaat om doelman Mark Spenkelink, die wordt toegevoegd aan de selectie van Jong PSV. De Eindhovenaren zouden ook de Duitser Vincent Müller van Würzburger Kickers willen vastleggen.

Bij PSV zijn de keepers al weken het onderwerp van gesprek. Eerste doelman Yvon Mvogo was zaterdag de schlemiel van de avond bij PSV. De nieuwkomer uit Zwitserland nam tegen FC Emmen een terugspeelbal van Philipp Max verkeerd aan en zag de bal zo in het doel verdwijnen. PSV won op de valreep wel, met 2-1.

De keepers Jeroen Zoet, Robbin Ruiter en Hidde Jurjus vertrokken deze zomer allemaal uit Eindhoven. Zij besloten hun heil elders te zoeken.

PSV hoeft geen transfersom te betalen voor Spenkelink omdat hij sinds 1 juli van dit jaar transfervrij is. Spenkelink speelde in de jeugdopleidingen van FC Twente en Go Ahead Eagles.

Volgens Johan is Bizot momenteel de beste keeper van Nederland. Bekijk hieronder het fragment.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.