Terug

Volg Vandaag Inside

PSV haalt uitwedstrijd tegen Arsenal op 20 oktober in

PSV haalt uitwedstrijd tegen Arsenal op 20 oktober in

14 sep 2022, 11:41

Sportmarketeer Chris Woerts meldde het eerder al in Vandaag Inside, maar het is nu officieel: PSV speelt de uitwedstrijd tegen Arsenal in de Europa League op donderdag 20 oktober. De aftrap in het Emirates Stadium is om 19.00 uur Nederlandse tijd, meldt de Eindhovense club.

PSV zou eigenlijk donderdag tegen Arsenal voetballen. De wedstrijd werd uitgesteld vanwege de uitvaart van koningin Elizabeth. In Londen is dan niet voldoende politiepersoneel beschikbaar om het Europese duel door te laten gaan.

PSV vindt het vervelend voor de fans die al een kaartje voor de wedstrijd hadden gekocht en de reis en overnachting al hadden geregeld. De club stelt niets voor ze te kunnen betekenen. "PSV heeft geen invloed gehad op de besluitvorming en is daarom niet aansprakelijk voor reeds gemaakte kosten", meldt PSV. "Over compensatie zijn we met meerdere betrokken partijen in gesprek gegaan. Daarnaast hebben we onderzocht wat de rechten van supporters zijn. Juridisch blijkt er helaas geen basis voor compensatie. Ook Arsenal en de UEFA hebben geen invloed gehad op het uitstel van de wedstrijd en zijn niet aansprakelijk."

PSV begon de groepsfase van de Europa League vorige week met een gelijkspel (1-1) tegen de Noorse club Bodø/Glimt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.