Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV haalt Sergino Dest terug naar Nederland'

'PSV haalt Sergino Dest terug naar Nederland'

20 aug 2023, 11:14

PSV heeft Sergino Dest definitief binnen. De Eindhovenaren hebben op hoofdlijnen een akkoord bereikt met FC Barcelona over een verhuur met een optie tot koop. Dat meldt De Telegraaf.

Dest wordt mogelijk zondag al medisch gekeurd en kan dan direct aansluiten bij de ploeg van trainer Peter Bosz. PSV speelt dinsdag een belangrijke uitwedstrijd tegen Rangers FC in de play-offs van de Champions League. Als alles voorspoedig verloopt kan Dest mogelijk nog bij de wedstrijdselectie zitten. Maandag is de deadline om spelers in te schrijven voor het tweeluik met de Schotten.

Dest is geen onbekende van technisch directeur Earnest Stewart en Peter Bosz: zij kennen elkaar van het nationale team van de Verenigde Staten en van Ajax. Dest werd vorig jaar verhuurd door FC Barcelona aan AC Milan, maar kwam tot weinig wedstrijden. De optie tot koop die de Italiaanse topclub had bedongen, werd dan ook niet gelicht. Dest maakte in 2020 de overstap van Ajax naar Barcelona, voor iets meer dan 20 miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.