Terug

Volg Vandaag Inside

PSV haalt Mexicaan Gutiérrez

PSV haalt Mexicaan Gutiérrez

30 aug 2018, 04:01

EINDHOVEN (ANP) - PSV heeft voetballer Érick Gutiérrez vastgelegd. De Eindhovense club heeft een akkoord bereikt met CF Pachuca over een transfer van de Mexicaanse middenvelder. Dat heeft interim-technisch manager John de Jong woensdagavond bevestigd. De 23-jarige Mexicaans international tekent, als hij medisch wordt goedgekeurd, een vijfjarig contract bij PSV.

Érick Gabriel Gutiérrez Galaviz komt uit de jeugdopleiding van CF Pachuca, de club waar eerder ook Hirving Lozano voor speelde. De twee zijn sinds de jeugdopleiding boezemvrienden en speelden in totaal acht seizoenen samen. Gutiérrez speelde 170 wedstrijden voor Pachuca en scoorde 23 keer. Hij speelde negen keer voor de Mexicaanse elftal.

PSV plaatste zich woensdagavond voor de groepsfase van de Champions League door het Wit-Russische BATE Borisov met 3-0 te verslaan. In Wit-Rusland had de ploeg van coach Mark van Bommel ook al met 3-2 gewonnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.