Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV haalt Duitse versterking voor 12 miljoen'

'PSV haalt Duitse versterking voor 12 miljoen'

25 juli 2019, 15:56

PSV hoopt nog voor het weekeinde de komst van Timo Baumgartl af te ronden. De 23-jarige verdediger staat nu nog onder contract bij VfB Stuttgart, dat afgelopen seizoen uit de Bundesliga degradeerde.

Baumgartl moet bij PSV de vertrokken Daniel Schwaab opvolgen. Hij gaat als rechter centrale verdediger concurreren met de van Hertha BSC teruggekeerde Derrick Luckassen. PSV heeft met Nick Viergever en Trent Sainsbury nog twee centrale verdedigers onder contract staan. Volgens het Duitse Bild betaalt PSV 12 miljoen euro voor Baumgartl.

Trainer Mark van Bommel wilde donderdag tijdens een persconferentie voor de Johan Cruijff Schaal de komst van Baumgartl nog niet bevestigen. Op de vraag of hij voor zaterdag een centrale verdediger gaat verwelkomen, antwoordde hij lachend: "ja, dat zou zomaar kunnen."

Van Bommel kent de geruchten over de belangstelling van Bologna voor Jorrit Hendrix. "Maar hij is nog niet weg." De trainer van PSV legt zich ook nog niet neer bij een vertrek van Gastón Pereiro naar Spartak Moskou. "Gastón hoeft van mij niet weg", stelde hij. "Hij zat tegen Basel niet bij de selectie omdat hij weinig heeft gespeeld bij de Copa América. Iedere speler heeft zijn eigen verhaal nu. We kijken steeds wie wanneer kan en moet spelen."

Samenvatting PSV - FC Basel

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.