Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV geïnteresseerd in Vitesse-rechtsbuiten Manhoef'

'PSV geïnteresseerd in Vitesse-rechtsbuiten Manhoef'

31 jan 2024, 17:57

Million Manhoef (22) staat in de belangstelling van PSV, zo melden bronnen aan het Algemeen Dagblad. PSV denkt aan Manhoef, omdat Yorbe Vertessen op het punt staat om een transfer te maken naar Union Berlin, en Noa Lang lange tijd is uitgeschakeld door een blessure.

Volgens het AD staat Vitesse niet onwelwillend tegenover een vertrek van Manhoef, omdat de club het geld goed kan gebruiken. Vitesse hoopt een bedrag rond de 3 miljoen euro te vangen voor de aanvaller, die in Arnhem nog een contract tot medio 2025 heeft.

De transfer van Manhoef naar PSV zou goed nieuws betekenen voor PSV-aanvaller Vertessen. De koploper heeft aangegeven toestemming te geven voor zijn transfer naar Union Berlin, als de club een nieuwe aanvaller aan weet te trekken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.