Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV geïnteresseerd in Sulemana: bod van 15 miljoen euro afgewezen'

'PSV geïnteresseerd in Sulemana: bod van 15 miljoen euro afgewezen'

25 jan 2023, 15:38

PSV is in de markt voor Kamaldeen Sulemana (20), meldt L'Équipe. De Eindhovenaren zouden een bod van 15 miljoen euro, plus twee miljoen aan bonussen, hebben uitgebracht op de Ghanese aanvaller. Dat bod zou door Stade Rennes van tafel zijn geveegd.

Ook Southampton en Everton zouden geïnteresseerd zin in Sulemana. Southampton bracht een bod uit van 17 miljoen euro, maar ook dat bod werd niet geaccepteerd door Stade Rennes.

In de zomer van 2021 was Sulemana als speler van Nordsjaelland, nog dichtbij een overgang naar Ajax. De Amsterdammers trokken zelf de stekker uit de deal, nadat Sulemana herhaaldelijk om extra bedenktijd vroeg. Sulemana maakte uiteindelijk de overstap naar Stade Rennes.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.