Terug

Volg Vandaag Inside

PSV gaat voor Egyptenaar na afketsen Luuk de Jong-rentree

PSV gaat voor Egyptenaar na afketsen Luuk de Jong-rentree

28 aug 2021, 21:45

PSV heeft definitief een streep moeten zetten door een comeback van Luuk de Jong, aldus trainer Roger Schmidt voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Groningen tegenover ESPN. RMC Sport weet te melden dat PSV gaat aankloppen bij het Turkse Galatasaray voor Mostafa Mohamed.

PSV zou eerst hebben ingezet op een rentree van Luuk de Jong. Hoewel de Eindhovenaren een overeenstemming hadden bereikt met Sevilla over een huur-constructie met optie tot koop, haakte de spits uiteindelijk zelf af. Trainer Roger Schmidt is daarom gretig op zoek naar een stand-in voor Eran Zahavi en is nu bij de club uit Istanboel gekomen.

Mohamed speelt sinds februari voor de Turkse club, die hem voor 2,5 miljoen ophaalde uit Egypte. De 23-jarige spits wordt door trainer Fatih Terim tot dusver voornamelijk gebruikt als wisselspeler, waardoor een vertrek niet onbespreekbaar is.

Eind juli troffen PSV en Galatasaray elkaar nog in de kwalificatieronde voor de Champions League. Over 2 wedstrijden zette PSV de Turken toen gemakkelijk opzij, maar blijkt Mohamed dus wel positief beoordeeld te zijn. In Eindhoven werd hij het laatste half uur ingebracht, terwijl hij de terugwedstrijd in Istanboel alleen de eerste helft op het veld stond.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.