Terug

Volg Vandaag Inside

PSV gaat selectie snel versterken

PSV gaat selectie snel versterken

14 jan 2020, 20:09

PSV versterkt de selectie voor de tweede seizoenshelft op korte termijn. Technisch manager John de Jong zit momenteel in het buitenland en hoopt daar een transfer af te ronden. Dat zei Toon Gerbrands dinsdag tijdens de nieuwjaarsreceptie van PSV.

Om welk land en welke speler het gaat, vertelde Gerbrands niet. "We kunnen pas wat roepen als er feiten zijn. Zo'n trip gaat voor deze receptie."

Het ligt voor de hand dat het gaat om een linkerverdediger. Dat was voor de winterstop de meest problematische positie bij PSV. Nieuwkomers Olivier Boscagli en Toni Lato voldeden niet. Middenvelder Michal Sadilek speelde noodgedwongen op die plek, maar kwam ook tekort. Interim-trainer Ernest Faber koos er eind december tegen PEC Zwolle voor om Nick Viergever als linkerverdediger te laten spelen. Hij voetbalt normaal gesproken in het hart van de defensie.

Lato heeft PSV inmiddels alweer verlaten.

PSV hervat de competitie zondag met een uitwedstrijd tegen VVV-Venlo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.