Terug

Volg Vandaag Inside

PSV wil eventuele financiële schade verhalen op veldbetreder: 'Wij schamen ons diep'

PSV wil eventuele financiële schade verhalen op veldbetreder: 'Wij schamen ons diep'

24 feb 2023, 00:00

PSV gaat de eventuele financiële schade die het heeft opgelopen tijdens de wedstrijd in de Europa League tegen Sevilla verhalen op de supporter die de doelman van de Spaanse club aanviel. Dat heeft de Eindhovense club vrijdag gemeld in een verklaring.

PSV bevestigde dat de 20-jarige man uit Roermond een stadionverbod heeft. De club wil een betere aanpak van het verbod. "Wij gaan met de betreffende instanties in gesprek hoe we de stadionverboden beter kunnen handhaven, hopelijk door middel van een meldplicht", zei algemeen directeur Marcel Brands. "Dit is PSV onwaardig en wij schamen ons er diep voor."

De Eindhovense club wacht het onderzoek van de politie af. De 20-jarige supporter zit nog vast.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.