Terug

Volg Vandaag Inside

PSV gaat coronavirus te lijf met desinfecterende lampen

PSV gaat coronavirus te lijf met desinfecterende lampen

10 nov 2020, 16:00

PSV bindt de strijd tegen het coronavirus aan met desinfecterende lampen. De club plaatst in totaal vijftien speciale lampen met UV-C-verlichting in de kleedkamers van het Philips Stadion en een aantal ruimtes op trainingscomplex De Herdgang.

Het gaat volgens een mededeling van de Eindhovense club op de website om Signify 15 Philips UV-C desinfecterende upper-air-armaturen. Een studie van de universiteit van Boston wees uit dat deze UV-C-lichtbronnen bijzonder doeltreffend zijn in de strijd tegen SARS-CoV-2, het virus dat Covid-19 veroorzaakt.

'Het waarborgen van de gezondheid van spelers is voor ons enorm belangrijk en essentieel voor de voortgang van wedstrijden', zegt Frans Janssen, commercieel directeur bij PSV. 'Daarom willen wij hen en de spelers van onze tegenstanders zo goed mogelijk beschermen.' Bij PSV testte de afgelopen weken nogal wat spelers positief op het coronavirus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.