Terug

Volg Vandaag Inside

PSV, Feyenoord en AZ beginnen aan groepsfase Europa League

PSV, Feyenoord en AZ beginnen aan groepsfase Europa League

22 okt 2020, 15:17

De groepsfase van de Europa League begint donderdag met drie Nederlandse clubs. PSV speelt om 18.55 uur in Eindhoven tegen Granada uit Spanje. AZ trapt op hetzelfde tijdstip in Italië af tegen Napoli en Feyenoord treft vanaf 21.00 uur Dinamo Zagreb in Kroatië.

AZ is met een uitgedunde groep op pad gegaan omdat er dertien spelers zijn die het coronavirus hebben. In de selectie van trainer Arne Slot ontbreken onder anderen Myron Boadu, Ferdy Druijf, Ron Vlaar, Jordy Clasie, Timo Letschert, Hakon Evjen, Zakaria Aboukhlal, Juan Familia-Castillo, Tijjani Reijnders en Thijs Oosting.

Ook PSV is getroffen door het virus. Basisspelers Cody Gakpo en Pablo Rosario moeten het duel met Granada aan zich voorbij laten gaan omdat ze positief testten.

Bij Feyenoord is Leroy Fer de belangrijkste afwezige, maar dat komt niet door corona. De middenvelder liep zondag tegen Sparta Rotterdam een hamstringblessure op en is daarvan nog niet hersteld.

De tweede speelronde in de Europa League is volgende week donderdag al.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.