Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-fans kiezen omhaal De Jong tot doelpunt van het decennium

PSV-fans kiezen omhaal De Jong tot doelpunt van het decennium

1 jan 2020, 16:00

De fans van PSV hebben de omhaal die Luuk de Jong op 24 november 2018 maakte in de wedstrijd tegen sc Heerenveen als doelpunt van het afgelopen decennium gekozen. De treffer kreeg ruim een derde van de stemmen.

De goal van Jeremain Lens in 2011 tegen SV Ried eindigde op plaats twee met bijna 14 procent van de stemmen, nipt gevolgd door het doelpunt van Memphis Depay tegen Feyenoord in 2014.

De laatste tien dagen van 2019 konden PSV-supporters stemmen op hun favoriete PSV-treffers. Duizenden supporters brachten hun stem uit op de twintig vooraf geselecteerde doelpunten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.