Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-fans geschokt door gelekt uitshirt: 'Verreweg het lelijkste shirt ooit!'

4 mei 2024, 19:12

Hoewel het nieuwe uitshirt van PSV voor het seizoen van 2024/25 vermoedelijk pas in juni bekend wordt gemaakt, lijkt het al uitgelekt via X. Fans van de Eindhovenaren noemen het nu al het lelijkste shirt ooit.

PSV zal in een zwart shirt met verschillende neonkleuren gaan spelen. Volgens PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is het shirt gebaseerd op het vroegere testbeeld en heeft het een link met Phillips. Praktijk leert volgens Elfrink echter ook dat het definitieve shirt altijd licht afwijkt van het gelekte model. Fans van de Eindhovenaren zijn via X niet positief over het shirt en reageren massaal.

Wesley Sneijder sprak zich vorige week in Veronica Offisde uit over PSV-aanvaller Johan Bakayoko: "Ik vind dat we nog een beetje te hard van stapel lopen over Bakayoko." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.