Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-fan Rick toont twee tatoeages bij Studio Voetbal: 'Ik heb het nog netjes gehouden'

PSV-fan Rick toont twee tatoeages bij Studio Voetbal: 'Ik heb het nog netjes gehouden'

18 dec 2023, 12:25

PSV-supporter Rick deelde zondagavond bij Studio Voetbal twee bijzondere tatoeages. Hij liet na slechts 10 competitiewedstrijden een 'PSV-kampioenstattoo 2023/2024' zetten: "Ik ga er niet vanuit dat het misgaat."

Naast zijn 'kampioenstattoo' heeft Rick nog een tattoo laten zetten die verwijst naar het huidige seizoen. Op zijn lichaam staat ook de ranglijst per 29 oktober 2023, waarop PSV de eerste plaats bekleedt, terwijl rivaal Ajax destijds onderaan stond: "Ik heb het nog netjes gehouden, want in de eerste divisie stond Jong Ajax ook onderaan. En Ajax Cape Town stond volgens mij ook beneden."

Met een knipoog naar de concurrentie sluit de zelfverzekerde PSV-fan af met: "Ik mag hopen dat dit niet vaak voorkomt voor de Ajacieden."

Bekijk hieronder het volledige fragment van PSV'er Rick bij Studio Voetbal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.