Terug

Volg Vandaag Inside

PSV een dag later tegen ADO Den Haag

PSV een dag later tegen ADO Den Haag

31 juli 2019, 20:06

De thuiswedstrijd van PSV tegen ADO Den Haag is verplaatst van zaterdag 10 augustus naar zondag 11 augustus. Dat heeft te maken met de uitschakeling van de Brabanders dinsdag in de tweede kwalificatieronde van de Champions League tegen FC Basel (2-1).

PSV moet door het verlies nu verder in de Europa League, waar het instroomt in de derde kwalificatieronde. FK Haugesund uit Noorwegen of Sturm Graz uit Oostenrijk is daarin donderdag 8 augustus de tegenstander. De return in Eindhoven is een week later, donderdag 15 augustus. De uitwedstrijd van PSV tegen Heracles wordt daardoor normaal gesproken ook verplaatst van zaterdag 17 augustus naar zondag 18 augustus.

PSV tegen ADO begint 11 augustus waarschijnlijk om 16.45 uur, aldus ADO Den Haag. De KNVB komt vrijdag met de wedstrijdwijzigingen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.