Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV dreigt door Paris Saint-Germain nog een aanvaller kwijt te raken'

'PSV dreigt door Paris Saint-Germain nog een aanvaller kwijt te raken'

30 jan 2023, 00:00

PSV dreigt deze transferperiode nog een aanvaller kwijt te raken. Volgens het Franse L'Équipe aast Paris Saint-Germain op Johan Bakayoko. De Franse topclub werkt 'stilletjes' aan een mogelijke transfer.

Eerder vertrokken de aanvallers Cody Gakpo (Liverpool), Noni Madueke (Chelsea) en Yorbe Vertessen (St Gillis, huur) uit Eindhoven. PSV is richting het einde van de transferperiode nog steeds op zoek naar een aanvallende versterking. De club moet nu echter ook rekening houden met een vertrek van Bakayoko.

Technisch directeur Luis Campos vindt de talentvolle aanvaller Bakayoko in het profiel passen van Paris Saint-Germain. Campos is op zoek naar een rechtsbuiten die graag met links naar binnenkomt. De 19-jarige Bakayoko kwam dit seizoen tot twee doelpunten en één assist in negentien optredens voor PSV. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.