Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-doelman Van Osch lang aan de kant

PSV-doelman Van Osch lang aan de kant

7 jan 2019, 16:26

DOHA (ANP) - Yanick van Osch kan voorlopig niet in actie komen. De 21-jarige doelman van PSV heeft tijdens het trainingskamp van de Eindhovenaren in Doha een knieblessure opgelopen. ,,Ik ga naar Nederland om me daar te richten op het herstel en daarna de revalidatie'', aldus de jeugdinternational, die bij PSV achter Jeroen Zoet en Eloy Room de derde keuze is.

,,Sportief en persoonlijk is dit echt heel vervelend”, zegt technisch manager John de Jong. ,,We hebben Yanick inmiddels laten weten dat hij zich geen zorgen hoeft te maken over zijn contractuele situatie. Zijn contract loopt af, maar we lichten de optie, zodat hij zich in alle rust kan richten op zijn herstel.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.