Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV dient verzoek in bij KNVB om komende Eredivisie-speelrondes uit te stellen'

'PSV dient verzoek in bij KNVB om komende Eredivisie-speelrondes uit te stellen'

14 nov 2021, 15:25

PSV heeft bij de KNVB een verzoek ingediend om de komende twee Eredivisie-speelrondes, waarbij geen publiek welkom is, uit te stellen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Door de maatregelen die demissionair minister-president Mark Rutte afgelopen vrijdag bekend maakte, zouden de wedstrijden van PSV tegen Vitesse (thuis) en sc Heerenveen (uit) zonder publiek moeten worden afgewerkt. De Eindhovense club denkt echter dat het het beste is als de komende twee speelrondes verplaatst worden.

Het thuisduel van PSV met FC Utrecht, dat op 4 december op het programma staat, zou wel met publiek kunnen worden afgewerkt als de maatregelen niet worden verlengd. Het aanvangstijdstip zou dan wel verplaatst moeten worden naar 18:00 uur of later.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.