Terug

Volg Vandaag Inside

‘PSV denkt ook aan Fledderus als opvolger De Jong’

‘PSV denkt ook aan Fledderus als opvolger De Jong’

28 sep 2022, 11:55

Chris Woerts wist dinsdagavond bij Vandaag Inside te melden dat Jordy Zuidam de belangrijkste kandidaat is om John de Jong op te volgen bij PSV. De Telegraaf pakt woensdag uit met het nieuws dat ook de naam van Mark-Jan Fledderus rondzingt in Eindhoven.

Voor de opvolging van technisch directeur John de Jong, die twee weken geleden vertrok bij de club, denkt PSV volgens de krant aan een tweemanschap. De koploper van de Eredivisie ziet in hoofd scouting Jan Vennegoor of Hesselink en hoofd jeugdopleiding Ernest Faber twee geschikte kandidaten. Omdat zij weinig concrete werkervaring hebben op het vlak van technische zaken wat betreft contacten met zaakwaarnemers, het voeren van onderhandelingen en de formele afhandeling van contracten, overweegt de club een tweede man aan te stellen.

Een belangrijke kandidaat daarvoor is Jordy Zuidam. Zuidam begon in 2013 als hoofd scouting bij FC Utrecht. In 2017 stelde de club hem aan als directeur voetbalzaken. "Hij heeft het niet slecht gedaan bij Utrecht, en ik denk dat hij qua karakter in de structuur van PSV past", aldus Chris dinsdag bij Vandaag Inside.

De Telegraaf linkt ook Mark-Jan Fledderus aan de vacature bij PSV. "De naam van Mark-Jan Fledderus, de technisch directeur van FC Groningen, is gevallen in relatie tot een dergelijke constructie", weet de ochtendkrand. "Fledderus, die eerder de technische baas was bij Heracles Almelo, heeft de afgelopen jaren goede financiële resultaten kunnen overleggen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.