Terug

Volg Vandaag Inside

PSV deelt geen handtekeningen uit en gaat niet op foto met fans

PSV deelt geen handtekeningen uit en gaat niet op foto met fans

18 juli 2022, 19:22

PSV heeft besloten om de spelers rond de open trainingen voorlopig geen handtekeningen uit te laten delen. Ook is het niet mogelijk om selfies te maken met de spelers, meldt de Eindhovense club. Het protocol is ingevoerd op advies van de medische staf.

'We willen niet naïef zijn. Het aantal coronabesmettingen en dus ook de quarantaines lopen op. We staan aan de vooravond van enkele cruciale weken en willen geen onnodige risico’s lopen. We hopen op eenieders begrip voor onze keuze', zegt algemeen directeur Marcel Brands.

'We begrijpen dat onze supporters dicht bij de spelers willen komen en streven er daarom naar wekelijks een open training te organiseren. Tegelijkertijd sluiten we onze ogen niet voor de actuele coronasituatie. Het is in niemands belang als we spelers of stafleden moeten missen vanwege een te voorkomen besmetting.'

PSV wacht een aantal belangrijke duels in de voorronden van de Champions League. Maandag werden de Eindhovenaren in de derde voorronde gekoppeld aan de Franse club AS Monaco.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.