Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-coach Schmidt: 'Dit nog maar weinig meegemaakt'

PSV-coach Schmidt: 'Dit nog maar weinig meegemaakt'

13 feb 2021, 20:30

PSV-trainer Roger Schmidt kon zaterdag maar moeilijk geloven dat zijn elftal bij ADO Den Haag twee punten had verspeeld. "Het was onmogelijk om deze wedstrijd niet te winnen. Maar het is ons toch gelukt", zei de Duitser na de late 2-2 via Michiel Kramer.

PSV noteerde in Den Haag 34 doelpogingen waarvan 15 op doel. Alleen Donyell Malen wist twee keer te scoren. Schmidt: "Nee, ik heb niet zoveel van dit soort wedstrijden meegemaakt. Een keertje in de Champions League, volgens mij. Soms gaat het in voetbal zo."

Volgens Schmidt was het geen gebrek aan ervaring waardoor PSV de voorsprong in blessuretijd uit handen gaf. "We kunnen overal over spreken, over ervaring of slimheid. Maar daar had het vandaag niets mee te maken. We hadden deze wedstrijd gewoon moeten winnen."

Bij aanvoerder Denzel Dumfries, die alleen het laatste kwartier meedeed, kwam het puntenverlies hard aan. "We hadden vandaag veel kansen, maar de bal moet er dan wel in. Op dat soort momenten missen we scherpte en venijn", zei hij. "Zorgen maak ik me niet, maar dit is wel vervelend. Je roept het over jezelf af. Dit mag niet gebeuren."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.