Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-coach Bosz kiest voor verrassend centrum tegen Feyenoord

PSV-coach Bosz kiest voor verrassend centrum tegen Feyenoord

3 dec 2023, 11:28

PSV-trainer Peter Bosz kiest in de uitwedstrijd tegen Feyenoord voor een verrassende opstelling. Middenvelder Jerdy Schouten schuift een linie naar achteren en begint samen met Olivier Boscagli in het centrum van de verdediging.

Dat gaat ten koste van André Ramalho, die in De Kuip op de reservebank zit. Ismael Saibari neemt de vrijgekomen plek van Schouten op het middenveld, naast Joey Veerman, over. Guus Til is de meest aanvallende middenvelder.

Bosz heeft niet de beschikking over zijn geblesseerde buitenspelers Noa Lang en Hirving Lozano. De Belgen Johan Bakayoko (rechts) en Yorbe Vertessen (links) bezetten de vleugels.

PSV is na dertien speelronden nog zonder puntenverlies en begint het duel met een voorsprong van 7 punten op eerste achtervolger Feyenoord. Vijf seizoenen geleden won PSV, met Mark van Bommel als trainer, ook de eerste dertien competitiewedstrijden. Het ging toen mis in de veertiende speelronde bij Feyenoord (2-1).

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Schouten, Boscagli en Dest; Saibari, Til en Veerman; Bakayoko, De Jong en Vertessen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.