Terug

Volg Vandaag Inside

PSV bouwt medisch centrum voor de regio

PSV bouwt medisch centrum voor de regio

22 dec 2018, 09:52

EINDHOVEN (ANP) - Op trainingscomplex De Herdgang van PSV komt een nieuw sportmedisch centrum waar niet alleen de eigen spelers terecht kunnen met blessures, maar alle sporters uit de regio Eindhoven. De koploper in de eredivisie bouwt het zogenoemde Sports Performance Center samen met de St. Anna Zorggroep. Er is een intentieverklaring getekend waarin is afgesproken dat beide partijen de komende maanden hun plannen nader uitwerken. Het plan is in de loop van 2019 te beginnen met de bouw.

Directeur Toon Gerbrands van PS noemt het een 'uniek concept', gericht op blessurepreventie, prestatieverbetering en sportmedische innovatie. ,,Topsporters, hobbysporters, maar ook het bedrijfsleven zullen van dit initiatief profiteren”, aldus de directeur in een bericht op de website van de club. ,,Wij zijn altijd op zoek naar die paar procentjes winst en innovatie is een kernwaarde van PSV. Daarnaast zijn wij ons zeer bewust van onze rol binnen de regio'', aldus Gerbrands.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.