Terug

Volg Vandaag Inside

PSV boekt simpele zege op Fortuna in Sittard

PSV boekt simpele zege op Fortuna in Sittard

7 nov 2021, 16:23

PSV staat in ieder geval tot zondagavond aan kop van de Eredivisie. De Eindhovenaren versloegen Fortuna Sittard: 1-4. PSV heeft na twaalf speelronden 27 punten. Ajax komt bij winst op Go Ahead Eagles op 29 punten.

Ritsu Doan opende in de 37e minuut de score. De Japanner, die in het veld was gekomen voor de al snel uitgevallen Jordan Teze, kon de bal van dichtbij binnen schieten.

Bruma, ook een invaller, verdubbelde de voorsprong in de 54e minuut. De derde treffer van PSV kwam op naam van Ibrahim Sangaré. André Ramalho werkte de bal daarna nog achter zijn eigen doelman (1-3), waarna Bruma in de 85e minuut de eindstand bepaalde.

PSV hervat de competitie zaterdag 20 november met een thuiswedstrijd tegen Vitesse.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.