Terug

Volg Vandaag Inside

PSV boekt ruime zege op bezoek bij Vitesse

PSV boekt ruime zege op bezoek bij Vitesse

12 feb 2022, 21:56

PSV heeft de uitwedstrijd tegen Vitesse met ruim verschil gewonnen. De club uit Eindhoven zegevierde met maar liefst 0-5 in het Gelredome. Na 27 minuten stond het al 0-3.

Eran Zahavi, Mauro Junior en Cody Gakpo droegen met doelpunten bij aan een snelle en comfortabele voorsprong voor de bezoekers uit Eindhoven. Noni Madueke had een groot aandeel in de 0-1 en 0-3. Invaller Carlos Vinícius tekende in de 62e minuut voor de 0-4. Ritsu Doan, eveneens ingevallen, bepaalde in de slotfase de eindstand.

PSV had de vorige competitiewedstrijden, tegen Ajax en AZ, verloren. De nummer 2 van de ranglijst verkleinde de achterstand op Ajax tot 2 punten. De koploper uit Amsterdam speelt zondag nog wel tegen FC Twente in de Johan Cruijff ArenA.

Vitesse leed alweer de derde competitienederlaag op rij. De ploeg van trainer Thomas Letsch werd woensdag ook door Ajax (5-0) uitgeschakeld in de kwartfinale van de KNVB-beker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.