PSV wint voor de eerste keer in 2020; het klopt Willem II met 3-0

8 feb 2020, 22:38

PSV heeft zaterdag tegen Willem II een einde gemaakt aan een reeks slechte resultaten. Het elftal van trainer Ernest Faber versloeg de Tilburgers met 3-0. Voor PSV was het de eerste overwinning in het nieuwe jaar.

Denzel Dumfries opende in de 32e minuut de score. Voor de rechterverdediger betekende het zijn zesde doelpunt dit seizoen in de eredivisie en zijn derde dit jaar. De 2-0 kwam in de 70e minuut op naam van Ryan Thomas. In blessuretijd schoot Mike Trésor Ndayishimiye de bal knullig in eigen doel. Hij zag niet dat keeper Timon Wellenreuther naar links was uitgeweken.

PSV blijft ondanks de zege op de vijfde plaats staan. De achterstand op nummer vier Willem II is nu nog één punt. Volgende week wacht voor PSV de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Willem II ontvangt een dag later FC Utrecht.